Kompetens till uthyrning

Hyr en Nerd är en innovativ tjänst där du som företag kan hyra in experthjälp för att få hjälp med dina allra klurigaste programmeringsutmaningar, utan att behöva oroa dig för att leta efter nya anställda.

För 3 år sedan startade vi som en traditionell webbyrå men insåg snabbt att det även fanns ett behov för kompetensrekrytering inom den digitala nischen, så vi skapade Hyr en Nerd.

“Det har varit en härlig resa, med många roliga samarbeten. Jag tror att marknaden är redo att röra sig bort från det etablerade byrå-tänket och arbeta med mer flexibla och nytänkande lösningar. Det ska bli kul att se vad som kommer efter detta”

– Philippe Hägg, Grundare av Hyr en Nerd

UTNYTTJA VÅRT NÄTVERK

Behöver du någon som sitter på plats i en månad och hjälper dig med hemsidan eller bara någon som hjälper dig lösa ett par kluriga WordPressbekymmer? Inga problem! Berätta vad du behöver så matchar vi ihop dig med rätt nerd.

Vi har ett brett nätverk av vass digital kompetens och kan hjälpa dig i alla skeden av arbetet med ett digitalt projekt. På så vis slipper du tänka på rekrytering och anställning, vi tar hand om det där, och hittar rätt person för rätt jobb.

Varför välja Hyr en nerd

Vår passion

Vi älskar storys om företaget, vad ni gör och vad ni har för visioner.
Känslan av att få vara med att titta in i framtiden med er och skapa digitala lösningar som förenklar er vardag.

Personlig relation

Hyr en Nerd jobbar efter att alltid ha en personlig relation med varje unik kund. Vi tror på att relationer skapar trygghet som bidrar till ett bättre samarbete.

Helhetslösning

Vi tar oss an stora som små projekt, vi vill alltid skapa en helhetslösning för våra kunder. Vi tar fram det de behöver.

Nördar och experter

Vi samlar kunniga nördar och experter ifrån olika delar av vårt nätverk. Eftersom vi alla är nördar så brinner vi verkligen för det vi arbetar med, vilket också märks på resultaten.