Vi letar alltid efter nya kompetenser

Även om vi inte har några lediga tjänster ute just nu är du alltid varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.


Att vara en nerd

Brinner du för att jobba med projekt som konsult? Gillar du variation och nya utmaningar i arbetslivet? Vill du ha större frihet och flexibilitet? Vi arbetar med korta och långa projekt inom många branscher, så variationen är oändlig.

Dessutom behöver du aldrig tänka på försäljning – hos oss på Hyr en Nerd kan du lägga 100% fokus på ditt/dina projekt. Vi älskar nämligen att syssla med försäljning och att sköta kundrelationen.

Länge leve Nerden! Varmt välkommen till vårt team!


nerd

Vilka är vi?

Hyr en Nerd hjälper företag hitta experter för projekt som kräver någon med specialistkunskaper inom teknik och digitala lösningar. Våra nerdar är eldsjälar som brinner för moderna och framtidssäkra lösningar som levereras på ett professionellt och smidigt sätt. Vi skapar och underlättar samarbetet mellan företag och konsult för en enklare och friare vardag för båda parter.

nerd

Våra värderingar

Hyr en Nerd står för ett roligt, kreativt, kvalitativt och professionellt arbetsutförande. Vi tror på kämpaglöd, att aldrig ge upp och att aldrig släppa taget om kunden förrän de känner sig redo att stå på egna ben. Vi tror på att det är när vi levererar efter dessa värderingar som vi kommer lyckas och växa tillsammans med våra kunder.

nerd

Just nu söker vi!

Exempel 1 – Exempel 2 – Exempel 3